Frisørsalon KANT Askov

Frisør nær Askov

Frisør KANT

Oplev den bedste service hos KANT

KANT ligger i Vejen tæt på Askov. Vores team af frisører er ekstremt dygtige, og med deres store faglighed er der intet klip eller ingen hårbehandling, de ikke kan klare. Vores salon har seks frisører, hvilket giver mange års kombineret erfaring og korte ventetider. 

Vores råd og vejledning tager altid udgangspunkt i din konkrete situation, hvilket sikrer dig en personlig oplevelse.   

Frisør nær Askov - kun 5 minutter fra dig

Hvis du leder efter en frisør i Astrup, ligger vi ekstremt tæt på. Vores frisørsalon i Vejen ligger kun minutters kørsel væk fra Askov, så du er kun et smut fra vores hyggelige salon, der er lyst og indbydende indrettet. 

Vi går meget op i den personlige behandling og vi sørger altid for at sætte god tid af til dig. På den måde undgår vi samlebåndsklip og sørger for at du er i centrum i vores salon. Udover vores særlige fokus på den personlige pleje, er vores team bestående af seks frisører eksperter i hårpleje, dame- og herreklip og følger med i de nye trends. 

Et udsnit af de services vores frisører er eksperter i:

  • Klip
  • Herreklip
  • Dameklip
  • Farvning
  • Hårpleje
  • Vejledning i hårpleje
  • Hårstyling

Uanset om du leder efter en damefrisør eller herrefrisør, kan vi tilbyde klip, og hårbehandlinger der egner sig til dit behov. Derudover har vi en lang række hårprodukter til dig der vil have nogle produkter udover det sædvanlige.

Kontakt din frisør nær Askov

Ønsker du at booke en tid, er du altid velkommen til at kontakte os eller booke en tid direkte i vores kalender. Vores frisørsalon er kun en kort kørsel fra Brørup. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker. Vi lægger stor vægt på den gode, personlige service, og vi vil også gerne hjælpe dig med dine ønsker til hårklip, hårbehandling eller hårpleje!