Frisørsalon KANT Brørup

Frisør nær Brørup

Frisør KANT

Oplev den bedste service hos KANT

KANT ligger i Vejen nær Brørup. I vores frisørsalon finder du seks meget professionelle frisører, der med deres store faglighed giver dig det bedste klip og den bedste hårbehandling med dig i centrum. 

Vores råd og vejledning tager altid udgangspunkt i din konkrete situation, hvilket sikrer dig en personlig oplevelse.   

Frisør nær Brørup - kun 12 minutter fra dig

Vores frisørsalon i Vejen nær Brørup er tæt på dig, der ønsker en god service, og med en kort tur på kun 12 minutter, er du hurtigt fremme ved vores salon som emmer af hyggelig stemning. Vores frisørsalon har ikke kun dygtige frisører, vi har også mange eksklusive hårprodukter, som du kan købe.

Hvis du leder efter eksklusive hårprodukter, enten til dig selv eller som gave, kan vores salon tilbyde en lang række, som med sikkerhed kan stille alle tilfredse.   

Vi bestræber os på, at alle går herfra med et smil på læberne over den gode behandling og den flotte frisure, som vores frisører giver. 

Vores hold af frisører sørger altid for at kende den seneste mode og holder sig opdaterede med viden om fremtidige tendenser for hårmode og hårpleje. 

Blandt de mange services vores frisører kan tilbyde finder du:

  • Klip
  • Herreklip
  • Dameklip
  • Farvning
  • Hårpleje
  • Vejledning i hårpleje
  • Hårstyling

Du kan i vores galleri finde inspiration til din næste frisure, farvning, hårbehandling eller håropsætning. Vi har lang erfaring inden for mange forskellige områder, som du kan se i vores galleri.     

Kontakt din frisør nær Brørup

Ønsker du at booke en tid, er du altid velkommen til at kontakte os eller booke en tid direkte i vores kalender. Vores frisørsalon er kun en kort kørsel fra Brørup. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker. Vi lægger stor vægt på den gode, personlige service, og vi vil også gerne hjælpe dig med dine ønsker til hårklip, hårbehandling eller hårpleje!